Her kan du læse et lille uddrag af alle de skønne tilbagemeldinger,
jeg har fået fra mine læsere.

"Egentlig er det meget ligetil: det er en skidegod bog du har skrevet! Den passer så fint med den første, samtidig med at den er helt sin egen<3 Du har begået et brag af en 2’er."
"Det er en FORNEM toer du har skrevet! Jeg har det på præcis samme måde som da jeg læste 14 dage, jeg var underholdt, jeg småstønnede over John men var også mange gange WOW når der skete noget jeg slet slet ikke forventede. Og blandt hot dampende sex, får man flere antal af "Fuck da dig John." Det er så godt krydret og hænger fint sammen. (…) og på hver eneste side, sad jeg faktisk og bare glædede mig til den næste side. Det gør jeg/man vel ikke helt normalt i erotisk litteratur, men det gør man i dine bøger og det er super fedt."
”Wauw Henriette hvor er det velskrevet, intens og pirrende <3 Spændende dynamik mellem John og Heidi. Måden du udtrykker dig på er episk. Love it, love it, love it! <3”
”Uofficielt din” efterfølgeren til ”14 dage i austin” af @henriettevesterbak er til dato den bedste bog jeg nogensinde har læst.. Og jeg har læst rigtig mange bøger, med de helt store kendte forfattere.. De når ikke disse to bøger til sokkeholderne!! Kærlighed og intriger når det er bedst! Tak! #bedstebogever #henriettevesterbak #tak”
”Wauw Wauw........Henriette du har gjort det igen ❤❤❤ Det er simpelthen en fantastisk bog 😍😍 Du er min absolut ynglings forfatter. Jeg håber at du selv ved hvor god du er 😘 Tak for oplevelsen 😁”
”Har lige læst din bog- jeg elsker den👍👍❤️❤️ du skriver så fantastisk.”
”Så kom julen, og der var ingen bog til mig, men pyt, købte den da bare igår... og i guderne har lige læst den færdig, og jeg er solgt 💗💗. Henriette den ikke bare levede op til 14 dage i Austin, den overgik den. Du er en gudsbenådet forfatter, og jeg kan ikke vente med at læse mere fra din hånd, og please, please, PLEASE lad der komme en 3’er 🙏🙏”
”Du har gjort det fantastisk med begge bøger 😍📖”
”Så blev jeg færdig med uofficielt din. Jeg er så mega begejstret. Hvordan pokker er det lykkedes at gøre bog 2 endnu bedre en Bog 1. Henriette Vesterbak du kan godt være stolt af dig selv. Wow ❤👍”
”Jeg har læst dine 2 bøger omkring Heidi og John, har du planer om at skrive en tredje bog (…)? Jeg har slugt de 2 første bøger, som var super gode. Jeg krydser fingre for at du laver en til bog”
"det er den mest lidenskabelige bog jeg nogensinde har læst! Så velskrevet"
"jeg er 294 sider inde i din bog. åååååhh den er så pivfræk (…)! Elsker hvordan handlingen skrider frem, hans voldsomhed der er så fræk og måden hun bliver sårbar og ærlig sammen med ham. Så velskrevet og fræk på den gode måde!;-)"
”Please sig der kommer en 2’er – den kan da ikke bare slutte der!! Jeg har brugt alle mine vågne timer de sidste par dage på at læse den ved siden af job, 2 gange forældremøder, badning og putning af unger. Jeg har læst mens jeg lavede mad, mens jeg tog make-up på! Er fuldstændig vild med din måde at skrive på og gøre det levende!”
”Jeg har netop lige afsluttet din bog: 14 dage i Austin, og jeg vil bare lige sige, at jeg ELSKEDE den! (…) Jeg er fuldstændig fascineret af, hvordan du kan beskrive den kærlighed Heidi føler for John og hvor ægte og hvor levende du gør det. (…) Tilmed hvordan du gentagne gange kan beskrive den seksuelle spænding og akt imellem John og Heidi på en ny og aldeles ophidsende måde er virkelig vildt - uden det bliver plat og påtaget. (…) Man sidder ved hver eneste sexscene og tænker "hvordan fanden gør hun?”
”Elsker virkelig denne bog og læser den igen og igen og får hele tiden noget nyt ud af den.”
”Bliver lige nød til at fortælle dig at dig bog er helt og aldeles fantastisk. Jeg håber virkelig at der kommer meget mere fra dig. Føler mig helt tom inden i og tænker.... Hvad nu ?? Hvad skal der ske med dem ??? Hvordan fortsætter det ??? Skøn skøn bog men vil gerne ha' mere.”
”Først vil jeg lige rose din bog, 14 dage til Austin... Jeg har læst, 50 shades, Julie kenner, Sylvia Day, Pernille vørs, Anna todd og jeg kunne fortsætte... Alle er i genren romantik/erotik.... Din bog står ud, den er virkelig fantastisk og jeg HÅBER at der er en efterfølger på vej! Tænk jeg på et tidspunkt sad og hylede, levede mig total ind i fortællingen .... Du får 10 ud af 10 herfra!!”
”Har lige læst din bog og det er da godt nok længe siden, at jeg har været så opslugt af en bog. Nøj, hvor var den bare god. Jeg føler mig helt tom og kan slet ikke komme i gang med en ny bog. Jeg håber så meget at der kommer en 2'er???”
”Siden i går har jeg været 14 Dage I Austin med Heidi og hendes drømmejob. Det var hæsblæsende og følelsesmæssigt og fyldt med begær. Årets første bog holdt mig oppe det halve af natten så nu skal jeg vist sove lidt inden virkeligheden rammer igen i morgen”